gulyasandras#6
Nálunk is elég sokan dolgoznak 12-14 órát. Tudod, valamiből meg kell élni. De mondok durvábbat. Építőipar: reggel hétre ott kell lenned, a munka vége pedig gyakran este 8-9-10-11 óra. Helló! A zsugorodás miatt meg egyre kevesebbért is vállalják az emberek. (Arról nem is beszélve, hogy egyszer az ország egyik szélén dolgoztam két hónapig, majd ugrás 250 km-re, majd megint, családomat alig láttam.)
Arról nem is beszélve, hogy például az egyik csapatomat azért rúgta ki a nagyfőnök, mert talált egy másikat 15 km-rel közelebbről. (Ők bezzeg lassan meg szarul dolgoztak, aztán emiatt is engem bsztak le.) Krva sokat spórolt, nem? (Éves árbevétel: 4 milliárd Ft) Vagy levonta a fizetésemből azokat a porvédő álarcokat/félálarcokat, melyeket azért vettem, hogy maradjon meg az emberek tüdeje 2 hét meló után is. A cégnek erre nincs pénze. Amikor jönnek az ellenőrök minden levajazva, előtte és utána meg dögöljenek meg.
Eleve úgy vállalják el a melókat, hogy a nyereség 25-30% legyen (a terveket naponta változtatják, hogy mit lehetne még megspórolni, kész csoda, hogy eddig nem történt tragédia), aztán pl. leoltanak engem, mert a levezetett 9600 km-ből 11 km nem "jön ki"? Emberek ezek???