• okosan gyerekek
    #20
    nem mondom, hogy nincs igazad, de én azért emlékeztetlek, hogy ennek a rendszernek egyszer jó eséllyel végeszakadhat abba pedig inkább bele se gondolj, hogy ki, azaz mi jön utána...

    Amerika, Kanadával együtt, legalább olyan államközösség, amelyet mi magunk leginkább a nyugat európai kultúrközösség leszármazottjának tekinthetünk, és amelyre nem csak rákényszerítették a demokráciát, hanem maguk akarták ilyen módon szervezni önmagagukat, főleg az Egyesült Államok, ami fundamentumától fogva ilyen. nem tanulta a demokráciát és nem váltotta a diktatúrát.

    tőlük délre, vagy épp nézz Afrikába, Ázsiába mit látsz? kit szeretnél, de most komolyan, baszd meg?! Iránt? az oroszokat megint? ugorj le szerbek közé, megtapasztalhatod azt a barbár geci népséget. vagy az arabokat, parancsolj, egyed! nincs bajom a szexizmussal; nekem módi, hogy a nőt a teremtés koronájaként tekintsem, de ami náluk megy ahhoz meg nekem kell hánytál. kb. barbár szeméthordalék körbe mindenki. de hát mit szeretnél, halljuk, ha már ennyit tudsz rinyálni?

    én örülök, hogy ez az állam tartja sakkban a többit és nem fordítva áll, mert akkor aztán Európában szopni fogunk rendesen.