• halgatyó
    #11
    Alaposan felkészültem a cikk elolvasására: odakészítettem a hányásfelfogó tálat és valami szétrúgható tárgyat. És nem is csalódtam! A cikk tényleg azt hozta, amit vártam: a világ mocska és aljassága csordogált itt szépen.

    Ezek az amerikaiak azt gondolják, hogy jogukban áll más országokat adós- és kamatrabszolgaságba dönteni, eladószítani, szarrá privatizálni, rájuk erőszakolni a világ leghazugabb rendszerét, a háttérből irányított áldemokráciát és a demokráciának hazudott rabszolgaságot.

    Azt képzelik, hogy nekik igazuk van, aki ő gyarmatosító katonáikat támadja, az a terrorista, míg ők a jófejek, amikor a lakóhelyüktől (direkt nek használom a "hazájuktól" szót) tízezer kilométerekre szarrá lőnek valakit.

    Miközben az általuk már gyarmatosított országokban támogatják a romlást és pusztulást, erőszakkal tódítják befelé a muzulmánok millióit európába, miközben az őslakosságot rasszistázzák, fasisztázzák, mocskolják, ingatlanadóztatják.... richardfieldeket küldözgetnek a nyakunkba, hillaryclintonok mondják meg ("aggóódva") hogy mit szabad itt nekünk és mit nem, kroesek, redingek és vörösdannyk ordítoznak havi több tízezer eurós fizetésekért, miközben a tisztességes és reménykedő dolgozó népek pusztulnak és szenvednek ... Nem is részletezem mert még 100 oldalt lehetne írni.

    Ez az irtózatosan mocskos, szennyes rendszert csak a legmodernebb katonai erővel lehet rákényszeríteni a világra.

    A nagy problémájuk a következő: egyre kevesebb embert lehet találni, aki annyira bunkó, hogy egy ilyen mocskos háborúban a bőrét kockáztatja, parancsra gyilkol tisztességes embereket, ugyanakkor képes kezelni az egyre bonyolultabb technikát. Ezt az ellentmondást csak a robotok és az automatizáltság fokozásával lehet feloldani. Hogy meddig, azt nem tudom megjósolni.
    Ezek a senkik szimplán gyáva bárgyú gyilkosok. Vajon felfogják-e a teljes lelkükkel, hogy itt nem doom-patry zajlik, hanem élő emberekre, hazafiakra és hazafiaknak vélt civilekre lőnek?