• Meridian
    #13
    Hehe...! akkor én bizonyára így szerepelek az adatbázisukban: "Igen Tessék"

    Amúgy a kéretlen hívókkal szemben megvan a maszek leszerelési megoldás - bár sajnálom azokat akik ilyen melóval kell keresniük a kenyerüket...

    Szóval jön a hívás, kérdik van-e időm stb blah blah... hogyne.. tartsa a vonalat mindjárt ide hívom a keresett személyt (mivel az "Igen, tessék!?"-kel mutatkozom be, nem tudják, hogy pont én vagyok az...), a telefont leteszem az asztalra és otthagyom... hadd tartsa türelmesen... 1-2percig szokták is tartani.
    Aztán mivel ez sose szokott elég lenni meg nem egyértelmű a rövidesen várhaó következő visszahívás alkalmával már a WC-nél várom a hívást, és közben már jó sokat ittam is, bár pisilni mindig tudok, mint egy kutya ;).
    Ugyanígy leteszem a telefon, úgy hogy az elkövetkező hangos vizelés, csorgatás jól hallható legyen, közben ha tudok akkor hangosan fingok is - amolyan hangos recsegőset... aztán ha még mindig vonalban van az illető (nem szokott) megkérdezem honnan a jó kurva anyjukból van a számom meg és miből gondolják azt hogy érdekel is az egész - bármi is legyen az?

    Az utóbbbi időben valahogy már senki nem hívogat - max 2-3 havonta egyszer... pedig 2 évvel ezelőtt 2 naponta megtaláltak valami balfaszsággal.