Végre egy cím, amire egyből felkapom a fejem! Iszonyat szerettem a TA-t, ment is a több órás LAN parti még régebben, de ha két hasonló kvalitású játékos került össze, akkor könnyen status quo lett a vége, nah és onnantól vált érdekessé a dolog. Ott már tényleg taktikázni kellett, hogy sikerüljön lenyomni a másikat, sokszor órákig tartó állóháborúkkal. Amúgy szerintem az alap TA-ban sem voltak olyan nagy különbségek, azt leszámítva, hogy az ARM-nak agilisabb, a CORE-nak meg ütősebb fegyverei voltak...
Visszatérve a cím főszereplőjére. Hát érdekesnek/eredetinek tűnik így elsőre. Ez a cartoon grafika egyelőre elég ambivalens érzéseket vált ki belőlem, most még nem mondanék rá véleményt, de azért némi textúrát tolhatnának rá, szerintem... A koncepció érdekes, multiban megnézném milyen, mikor látod a másikat nyomulni a szomszédos holdra, stb... Ha kicsit nehezítenek a TA gazdasági részén, bonyolítják egy picit a fejlesztési ágat, akkor egy hangyányival összetettebb, de mégsem túl bonyolult rendszert kapunk, ami nem olyan unalmas, mint a SupCom...