• ProgServ
    #58
    Ez egy ló ami az utolsókat rúgja.
    XP óta vagyok fejlesztő...hát nem egy Carmac de ebből élek.
    XP óra egymás után hozzák a rossz döntéseket, és váltogatnak hol ide hol oda...lehet hozzájuk alkalmazkodni persze, mert kénytelen az ember, és nagyonsok energiát emészt fel, hidd el nem éri meg.
    AWindows fonom van...de volt iPhone is...viszont sajnálom hogy túladtam rajta, és azt látom hogy a MS kínlódik.
    Mindennel próbálkozik amit kitellik tőle, vannak egészjó ötleteik, csak a piac úgy reagál rá...hogy sehogy.

    És hiába lehet minden vasra feltenni...a legtöbb júzer ingyen teszi fel...amit önmaga rak össze és jönnek a hibák, ezekkel a hibákkal vannak tele a fórumok.

    Én ezt így összesen untam meg.

    Nem...az se jó amit az Android csinál, de legalább ők elég nagy hittel,beleéléssel, innovációval oldják meg amit tesznek...és az embereknek ez bejön.

    Visszatérve picit az iOS-re. Igen, drágák a termékeik.
    Nekünk. Egyébként mást fel lehet hozni ellenük? Szerintem nem.

    Meg az hogy mi a drága... 1000 dolcsi körül van egy macbook pro...drága.

    Nade tételezzük fel, hogy én egy legális júzer vagyok. Bemegyek a boltba, veszek egy PC-t i5ös procival, 4 gigarammal, 500-as vinyóval, meg valami fasza alu házban, hogy mégse hulljon szét egy év alatt.
    Mennyit fizetek? Hát 200 fölött, az erősen sanszos.
    Úúú...de a gépem tök üres...kell rá egy Windows...de én jó kisfiú vagyok megveszem...hát valami olyan kéne amiben van minden mert én ugyan szart nem veszek...akkor premium.
    Win7 premium meg 40 000 fölött van.
    Adjuk össze hol tartunk!
    Háááát...lehet ez a buli drágább lesz a végén mint egy Mac!

    Arról meg szerintem ne is beszéljünk, hogy mit ad az egyik rendszer meg mit a másik...kényelemben szoftver minőségben és supportban.

    Plusz ha fejlesztői szemmel nézzük a dolgokat...mert én nem FarmVillezni vettem...látogassunk el egy olyan oldalra ahol távmunkákat ajánlanak!

    http://odesk.com Írjuk be, hogy C# aztán hogy c++ aztán hogy XNA aztán hogy silverlight aztán hogy windows phone .... húha nagy a gond alig vannak találatok!

    És igen, indiaiakkal kell versenyezni! Aztán írjuk be, hogy iOS vagy Android.

    No...több mint 1000...ennyi, ebből élek ez a jövő...a MS meg...hát majd talán sikerül egyszer eldönteni, hogy mit akar, csak ne legyen túl késő!