• wraithLord
    Nálam van olyan, hogy megunom a játékot, és nem játszom vele egy ideig. Ha sokáig nem játszom vele, akkor meg már nem tudom, hogy hol tartottam (mármint a történetben, mit akartam csinálni stb.), és azért nem játszom vele, mert nincs kedvem elölről elkezdeni. Van egy pár játék, amit nagyon szeretek, de a mai napig meg van rekedve 80-90 %-os végigjátszásnál, mert egyszerűen vagy még mindig nincs kedvem vele játszani, vagy nincs kedvem elölről elkezdeni.

A Mass Effectekre ez nem igaz, mert egyikkel sem játszottam és nincs meg egyik sem (illetve az első résszel olyan 3 órát játszottam, de nem igazán sikerült felkeltenie az érdeklődésemet), a Dragon Age: Originst viszont végigjátszottam, szóval azt a 36 %-ot én is erősítem :D. De a DA:O-t is úgy, hogy egyszer elkezdtem, eljutottam a játék utolsó helyszínére, aztán rájöttem, hogy szar a karakter, amit indítottam... Több hónap szünet... Új karakter, az végre jó lett, viszont azzal meguntam, és azóta sem folytattam... de közben indítottam egy másik karaktert, amivel aztán egyből végigtoltam... :D