A reakciodbol itelve az jott le. Bocsi.
Ugyanis arra, hogy az emberek tobbsege nem olvas konyveket, nem az lenne az ilyeten valo valasz, miszerint az olvasas biza nem mindig jo, hiszen tele van a vilag ufos konyvekkel, hanem hogy igen, tenyleg, az olvasastol altalaban muvelt lesz az ember.
Az pedig, hogy nem minden konyv bir kulturalis vagy tudomanyos ertekkel, teny, mint az is, hogy gyakran nem mindegy, ki milyen sorrendben olvas ill. az adott konyvet milyen erettsegi szinten veszi kezbe. Ez mar egy teljesen mas tema lenne, amire en ki sem szeretnek terni, marcsak a szubjetivitasa ill. a korulmenyes indoklas miatt.
A (tudatos) zenehallgatas is muveli az embert, viszont evidens, hogy nem a Dupla Kave es a Lady Gaga. Ezert - szerintem - abszolut felesleges ezt megemliteni is.
Ugy erzem, bar lehet, hogy kisse paranoias vagyok, hogy te matematikai egyenletekkent elemzed a hozzaszolasokat es ha talalsz vmi hibat, pl. nincs megadva ertelmezesi tartomany :) akkor maris eloveszed a legvaloszinutlenebb eseteket peldanak, miszerint arra nem tert ki a hozzaszolo.
Itt a forumon (es ezt most nem rad ertem) pedig sajnos alapveto az, hogy a felhasznalok tobbsege az elozo hozzaszolasokba probal frappansan belekotni ahelyett, hogy vegiggondolna a roviden es neha hibasan lekozolt eszmefuttatast, majd a kozosseg szamara pozitivan valaszolna.