• end3
    Nem hiszem erről a végletekig unalmas, magát művészinek tituláló filmről, hogy bárki várná a DVD-t. A kritikusok meg valszeg elaludtak a "vetítésen", a végén felriadva meg elszégyelték magukat, nem merték bevallani, hogy mit sem tudnak-értenek ebből az egész zagyvaságból és gyorsan adtak neki egy "Arany Pálmát".

Nos, én büntetésből egymás után 150-szer megnézetném az "Arany Pálmát" odaítélő kritikusokkal ezt a művészieskedő, filmes förmedvényt. Majd legközelebb jobban ügyelnének a díj odaítélésénél. (Azt kívánnom büntetésül, ne is nézzenek mást az életükből még hátralévő éveikben.)

A Peter Jackson által rendezett "Komfortos mennyország" talán inkább megérdemelte volna 2009-2010-ben az összes díjat amit filmnek odaítélhetnének, még sem kapott egyet sem. ( - - - Azaz de, a mellékszereplőnek járó jelölést(!) megkapta Stanley Tucci! - - - ) :-(

És ha már valódi "művészfilmre" vágytok, maximálisan emberi mondanivalóval, és ez a cikk a "reklám helye"-ként született, akkor inkább a "Komfortos mennyország" DVD-t vegyetek. Az valóban egy csodálatos, filmes költemény. (Azt lehet, hogy meg tudnám nézni 150-szer, anélkül, hogy büntetésnek érezném.) 2010 júliusában láttam, azután még vagy háromszor megnéztem azóta. Nem sok filmet ismételek! Az eltelt időben, - azaz durván 2 év alatt, - egész pontosan 448 filmet néztem végig, egyet sem láttam, ami csak közelébe ért volna.

Az "Életfa" egy nevetséges filmes kóklerkedés!!!