• SchumiBacsi
    #12
    És neked évi 1-2alkalom elég? Grat hozzá akkor.
    Mond már meg ha bármi problémád van számíthatsz valakire? Tudsz segítséget kérni 100km-ekről? Fogadok hogy nem. Persze jókat lehet dumálni cseten, de ha bajod van 99% magad maradtál. Több száz "ismerősöm" közül több platformon, talán 1re merném rátenni, hogy ha gondom van valahogy segíteni tudna nekem... Ennyi a gond csupán, meg az hogy ha nincs net akkor nincs fácse se, olyankor mit csinálsz?

    Amióta nyomatják ezeket a szarokat azóta a helyi közösségek rendre borulnak össze, teljesen szétzilálva szétesve minden, Szefmesternek nagyon is igaza van.
    Elkezdtem kondizni, vettem gépet, egy haver aki áradozott hogy majd ő is jön gyúrni meg milyen facca lesz, hát 4ed év alatt jött 2×... 1ső alkalommal megnézte hogy milyen, 2odik alkalommal gyúrtunk félórát azt cső ez volt 1ső héten.

    Most szabin van én is itthon vagyok, tudom hogy nem melózik ő is tudja hogy itthon vagyok, gyakorlatilag 24órában bármikor jöhetne, csak szvsz lényegében a pöcsét veri a gép előtt... Ennyi a probléma mindössze a nettel, jó az csak módjával mértékkel. Én is bele estem jó páréve, semmi nem létezett csak a szoba. Azóta kezdtem változni, lásd kondi, meg rakat hobbit találtam ki, elkezdtem űzni őket, és nincs se partner se barát, senki akivel bármit lehetne csinálni.

    Ez a baj öregem, ha kimész a gép elől jó eséllyel csomó fakabát közzé mész, örülhetsz ha köszönnek neked. Persze régen mentek a baráti összejövetelek ezerrel, de az régen volt...