Bannedusermail#29
Miért lenne beteg?
Meg úgy konkrétan hol megy itt apple haterkedés? Most komolyan, de szerintem néhány applefan idegeli magát a meg sem történteken. Biztos lesz majd komoly flame, de azt te fogod kivéltani ezzel a hozzászólással, vagy valaki más egy hasonlóval.
És miért probléma, ha valakinek androidos telefonja van? Mondjuk céges a telefonja, és azt kapta, de annyira nem hülye, hogy saját költségen lecserélje egy másik készülékre. Miért is tenné? Telefon, telefon, nem tökmindegy?
Most elmondom, nekem mim van. Egy Sony érintőképernyős qwertz billentyűs készülék. Egy másik szolgáltatónál egy kedvezményes csomagba szálltam be, így két számom lett. Bele raktam egy öt-hat éves Nokiába a SIMM kártyát, hogy majd pár nap múlva bemegyek és veszek valami okostelefont. Hát rájöttem, hogy mi a fasznak. Múlthét vasárnap töltöttem fel, és még nem merült le. Már el is felejtettem, hogy ilyen is van. Hogy nem úgy megy az ember, hogy folyton rákukkant, hogy valyon még meddig bírja, lemerül-e, míg haza ér.
Mert, én már régen túl vagyok azon, hogy érdekeljen milyen telefonom van, hogy a másik mit szól, ha látja. Hét évvel ezelőtt volt egy telefonom (Nokia6260), ami majdnem kétszázezerbe került. Engem egy idő után zavart, hogy mindenki nyomkodta meg basztatta, meg muti, hadd néttem meg, meg ez tényleg tud email-t is küldeni, meg internet is van rajta, meg erre lehet programokat felrakni, meg mit raktál fel, ami nem volt benne, meg a pöcsöm tudja... Ja, volt hozzá egy bluetoothos GPS vevő is, ami akkora sem volt, mint egy pendrive, és ha zsebre basztad, a telefon érzékelte, és használhattad a térképszoftvert.
Most mondok neked egy nagy okosságot. Kurvára tökmindegy, hogy milyen telefont használ valaki. Telefonálni mindegyikkel lehet, ha meg netezni, emailezni is akarsz rajta, akkor egy okostelefon kell, de tökmindegy melyik. Mert mindegyik tudja ugyanazt. Aki azon izmozik, hogy iOS vagy Android, az egy idióta. Te is mi a francért hőbörögsz azon, hogy egy Androidos valaki miért olvas apple cikket?