• aaaaa
    #19
    Amíg van más lehetőség is mindenképpen kerülni kell az olyan fegyverek bevetését, amelyek maradandó károsodást okozhatnak. (Okoztak is !) Kifejezetten igaz ez olyan esetekben, ahol a tömegben olyan emberek is tartózkodnak, akik semmilyen módon nem lépnek fel támadólag, sőt lehet hogy nem is a tüntető tömeg részei. Idős , beteg emberek, gyerekek is voltak ott, sokszor csak a szerencsén múlt, hogy nem sérültek meg. A miért volt ott típusú cinikus beszólás nem mentesíti a szakszerűtlenül fellépő, és tudatosan súlyos bűncselekményeket elkövető rendőröket, akkor sem, ha parancsra cselekedtek.
    Az, hogy azonosító nélkül lettek kivezényelve egyértelműsítette, hogy törvénytelen akciót fogynak végrehajtani. A fideszes képviselő véresre verése mi volt, ha nem egyértelmű túlkapás és erő fitogtatás ? Ha nem kapnak rá engedélyt ezt saját elhatározásból egyik rendőr sem merte volna megtenni, ez gondolom mindenki számára világos.
    Az pedig egyáltalán nem érdekes, hogy a rendőrök milyen sérüléseket szenvedtek az előző napokban. Ez nem adok-kapok és bosszút állok játék. Aki ezt nem érti, javaslom nézze meg a Hetedik című filmet.