• Tetsuo
    #18
    A kuruc.info-n tobb igazsag van, mint amit apad valaha mondott neked. Mert O valoszuleg ugyanazt mondta az '56-os forradalom aldozatairol, azert van ilyen beteg, bolsevista vilagnezeted.
    Az igazi bunosok, biszku, matsik, csermanek, lenin-fiuk, AVH stb. persze nem erdekel. Azokban az esetekben szemet hunynal, hiszen ok a szemedben (ahogy osod tanitotta) pozitiv dolgot cselekedtek, a magyar nemzetet tiportak.
    Csakhogy, amig a mult bunosei nem bunhodnek a tettekert, addig nem lesz rend soha, mert az a tarsadalom nem var el igazsagot es a demokracia neveben diktatura lesz vagy anarchia.
    A rend es a jo fogalmak pedig nem viszonyitas kerdese libsi modra, hanem minden emberi tarsadalom alapja es orokervenyu. A baj az, hogy nem tanulunk a multbol, elferditjuk annak tenyeit es ujra meg ujra tapasztalunk a sajat karunkon.

    Az, hogy egy mentoautobol lopnak egy GPS keszuleket kurvara nem egyenlo azzal, hogy valaki tuntet az aktualis politikai erok ellen. Eg es fold. Az egyik cselekedet elkovetojeben szandek van arra, hogy rosszabb legyen a kornyezete, leszarva masokat... mig a tunteto jobba karja azt tenni, megha rossz uton jar is.
    A "randalirozas" minden olyan tuntetesen megfigyelheto, ahol tenyleges uralkodo rendszer elleni tuntetesrol van szo es nem valami kamu liberalis nemzetromboloasrol, ugyanis mig az utobbit az urakodo cionista eszme tamogatja, addig a tenyleges felebreszto felhivasokat brutalis korulmenyek kozott nyomjak el a vilag osszes nagy "demokraciajaban". Nezzel meg egy G8, Bilderberg csoport vagy bankrendszer elleni tuntetest.
    Ha egy picit is tajekozodtal volna a 2006-os esemenyekrol, akkor tudnad, hogy amit annakidejen a kuruc.info lekozolt, azt kesobb sok mas hirforras is lekozolte ill. az alapjan indultak oknyomozasok. Igy rengeteg bizonyitek is lett, ami alapjan iteltek el rendoroket.
    Az is feltunhetett volna, hogy ebben az esetben (is) a fejetol buzlott a hal, vagyis a legmagasabb rangu rendorok, politikusok es ugyeszek is erintettek voltak (erintve vannak), igy nyilvan szubjetiv, amit ok es a veluk egy valyubol taplalkozo nemzetellenes media allitanak.

    Dehat en nem akarlak folvilagositani, nem akarom megvaltoztatni a velemenyed, csupan reagaltam, mert folhaborito a muveletlenseget es ahogyan megis ontod az ostobasagokat valoszinuleg egyfajta rombolo, demagog propagandat folytatva.