• Tinman #9
    Köszönöm, hogy ilyen hangnemben válaszoltál és nem kezdtél el anyázni. Respect!

Remélem, hogy úgy lesz, ahogy írtad.

Feltétlenül megnézem még 1x normális minőségben a Prometheus-t, mert 3D-ben néztük sima Cinema City moziba, de nagyon felejtős volt a képminőség. Uram bocsá' nekem már-már ilyen jobban sikerült DVD-rip minőséget idézett.

Egyetértek veled abban, hogy tényleg nem legendás a mellékszereplők alakítása egyik részben sem, de nekem kifejezett meggyőződésem, hogy a Prometheus ebben a tekintetben alulmúlta az Alien részeket.

Az atmoszféra szerintem is rendben volt, ahogy az effektek tengerére se lehet panasz, de az a baj, hogy én ennél nyomasztóbb, kevésbé trash-horror-os Prometheus-t vártam. Ha láttad a Sunshine-t, akkor talán érted, hogy mi az amit ettől a filmtől vártam.

Predator kérdésben is maximálisan egyetértek... az elsőt már vagy 10x láttam, a 2.-at talán 3x, az AvsP részeket meg inkább elfelejtem, bár lehet megdobálni féltéglával, de valamiért az Antal Nimród-féle verziót megkajáltam. Nem lett a kedvencem, de kellemes csalódás volt.