• Tinman #6
    Az androrid karikat direkt nem említem, mert azok mindegyik részben rendben voltak.

1. Emlékezz vissza az Alien-be a néger fószerre és az ő alfelét folyamatosan nyaló baseballsapkás fószerre (Brett és Parker). Nem Oscar díjas alakítás, de bitang hiteles, "melósok az űrben" karakterek. Felejthetetlenek. A depressziós Lambert (csaj) is hiteles volt... ő volt az a karakter akinek az elejétől az ábrázatára volt írva, hogy itt bizony mindenki hullani fog.
    Pár héttel a Prometheus "kamu 3D" megtekintése után én alig emlékszem már arra, hogy a 3-4 jelentősebb karakteren kívül még kik voltak a filmben egyáltalán.

2. Emlékezz vissza az Aliens-ben a fekete őrmester/szakaszvezető Apone karekterére. Telitalálat. Hiteles, "lets kick some ass" karakter. Vasquez (katona csaj) sem volt rossz mellékszereplő. Voltak EMLÉKEZETES pillanataik.

3. Az Alien 3-ben pedig sok és remek mellékszereplő van. A legjobb szerintem Clemens doki, de a prédikátor Dillon is kellően hiteles volt, ahogy a rabok nagy része!

4. A 4. rész is erős a jó mellékszereplők tekintetében. Vries (sérült fickó), Johner (a brutál "gorilla"), Perez ezredes, etc.

Ő meg Millburn a Prometheus-ból:

3 héte láttam kb. a filmet, de a google nélkül fogalmam nem volt róla, hogy ki ez a tag.