okosan gyerekek#18
iq betyár a jó k*.... azért mert ellenzem a reklámokat, az nem jelenti azt, hogy olyan hülye vagyok hozzájuk mint te. öh?
igen, te vagy az idióta és nem én, ugyanis a helyzet nem úgy áll, hogy én "hátránynak" tartom a reklámokat (egyébként is, mit jelent az, hogy a reklám hátrány? milyen szempontból hátrány, mire vonatkozik ez az egyenlőségjel vonás?) hátrány a reklámokkal kapcsolatban egyedül talán azok szellemi kvalitásában keresendő, akikkel elhitetik, hogy érnek valamit és ezért másoknk fizetnek azok megjelenítéséért.
nekem semmi bajom nincs a reklámokkal. én csak undorodom az emberi hülyeségtől. viszont örömöm lelem abban, hogy létezik. például benned és a hozzádhasonlóakban, akik még hisznek a reklámok pszeudo-tudományos hittételeiben.
és nem csak szórakoztat, hogy vagytok! hálás vagyok nektek! igen, mert vannak ingyenes szolgáltatások, rendezvények, sportból élők; ezekért mind hálás vagyok, de ez nem változtat a tényen, hogy hülyék vagytok.
mert lófasz pénzt nem lát például abból a McDonald's, hogy az Olimpia mellé teszi le a névjegyét és a bevételeinek bizonyos töredékét. örülök. hisz ki a büdös f#szom nem ismeri a McDonald's-t? és ha már annyira belelátni véltek a döntésmechanizmusaink hátterében zajló szellemi folyamatokba, akkor csak egy jámbor kérdés: szerintetek a Coca Cola és a McDonald's egészségtelenséggel összekapcsolt márkanevei a vásárlói szándékban milyen pozitív hatást válthat ki?
nem, nem fog bevétel növekedést okozni. az idióta nem én, vagyok, hanem te. mert még csak be sem látod, miféle véleménnyel vagyok a reklámokról, be sem látod, hogy én igen, örülök annak, hogy vannak és azt is tudom, hogy ehhez a ti hitbeli meggyőződésetek kell, hogy mi majd több szart veszünk. nem baszd meg, nem veszünk! az ember, főként ember, és kisebb részt állat.
az az ember, aki elhatározza, hogy végszükség helyzeteit leszámítva nem eszik szemetet és nem iszik szart, annak az Olimpia ajándék, nem megtérülő befektetés, hozzáteszem újra: ez nem baj! nekem kurva jó, hogy 2012-ben is vannak babonák és vannak hívőik, főleg a társadalom számára ennyire jól jövedelmezőek.
egy bajom talán az, hogy az elvakult hitetek, a vakbuzgóságotok néha átlép jogi határokat és beletúrtok a magánéletünkbe, mert azt hiszitek, hogy vajmi befolyásotok is van arra, hogy megveszem-e a szarotok vagy sem, pusztán azért, mert az érdeklődési körömbe tartozó dolgokat villództatnátok a pofámba. ugyanis, az értelmesebbek például vásárlás előtt rákeresnek mondjuk árgépen arra, ami kell nekik és máris kiestetek a játékból.
a termék, szolgáltatás megismertetésen kívül teljes bukás nektek, amit csináltok, de mondom még egyszer: hálásak vagyunk nektek, és meg lehet állapítani, nincs olyan vallási közösség, amelynek ne lenne valamilyen pozitív hatása a társadalomra, köszönjük! :)