• kisokka
    #5
    Általában azok szoktak ezért a leghangosabban hőbörögni, akik maguk sem hisznek abban, hogy jó zenét csinálnak.
    Nézzük meg alaposabban. Ha én letöltök egy ingyenes zenét akár a zenekar honlapjáról is és tetszik, akkor ha itt járnak a környéken, valószínűleg elmegyek a koncertjükre, szívesen áldozok pénzt rá.
    Viszont, ha nem tetszik, akkor nem fogok elmenni rá. Ilyen egyszerű.
    Régen sokszor volt rá példa, hogy valakik nagy nehezen összegörcsöltek egy vállalhatóbb zeneszámot, amit futtattak rádiókban/tv-kben, de csak akkor derült ki, hogy a többi szám egy sapka fos, ha az ember megvette az egész anyagot és otthon betette a lejátszó formátumba.
    Ezek a mostani hangoskodók ezért rettegnek ettől. Koncertezni nem szívesen mennek, mert az munka. A zenéjük fabatkát sem ér, s ez hamar ki is derül az internet világában. Inkább fellépnek a kalózkodás ellen, hogy megvegye pár ember a hanganyagot, mert azt visszafizetni úgysem lehet(vagy nem szokás, bár lehet egy erősen szar cuccot visszavinnék a boltba, de akkor meg a boltossal cseszek ki).
    Szóval én úgy vagyok vele, hogy aki zenész nyíltan kiáll a kalózkodás ellen, akkor ott valami nem stimmel. Vagy vállalhatatlanul szar zenét csinál, vagy nem akar koncertezni.