• narumon
    #259
    "Alig pár hete kaptam meg itt az SG-n valakitől az egyik cikknél, hogy az Apple csak saját szoftvereket tesz fel a Marketjére. Ez akkor megbukott, az illető viszakozott, mikor megjegyeztem, hogy még én is ismerek olyan fejlesztőt, aki az Apple Marketra fejleszt."

    Pont erről beszélek, hogy tele van a forum hülyékkel, legtöbbször sajnos olyanokkal akiknek nincs is olyan eszközük amiről ossztják az észt.

    "Azóta beszélgettem az illetővel, szídta az Apple-t, mint a bokrot. Oké, az EA csinálja a Red Alert portolását. Ezt efogadom. De gondolom, ha ilyen elvárások vannak, akkor az EA által beküldött anyagot is átnézik az Apőple emberei és csak ezután kerül ki a Marketre. Namármost, ha egyszer kikerült a Marketra, az ugyebár azt jelenti, hogy az Apple programozói / teszterei megfelelőnek találták. Tehát vagy a korábbi gépeiken jól ment és a vasat barmolták el mostanra, vagy pedig a programozóik szakértelmével lehetnek bajok, ha egyszer egy ilyen szinten bugos program kikerülhetett (ráadásul fizetősen) a Marketra."

    Akkor itt megint rosszak az információid. Az apple nem nézi át pontról pontra a forráskódot a világ összes embere sem lenne erre elég. Bizonyos dolgokat vizsgálnak szoftver segítségével, mégpedig olyanokat, hogy ne legyen benne hátsó kapu, biztonságos legyen, stb stb.
    (Vagy most komolyan megint azt gondolod, hogy ott ül 15.000 programozó és a szar forráskódokat javítja és optimalizálja, hogy jobban működjön? Az lenne ám csak a kánaán. Megírok szarul egy programot hiszen az apple majd úgyis kijavítja meg optimalizálja.... ÉBRESZTŐ! Ne higgy már el minden hülyeséget pont erről beszélek!!)

    "Megjegyzem, az EA a portolást ugyebár csakis Apple gépen végezhette (mivel ugyebár az Apple eszközökre nem lehet más gépen fejleszteni, csak MAC-en),"

    Ez így nem igaz mert Windowsos is lehet fejleszteni csak a fordítást kell majd egy Mac gépen csinálni.

    "tehát nem hinném, hogy ők kiadtak a kezükből egy ilyen szinten hibás programot (már csak azért sem, mert ez nekik sem egy jó reklám). Ergo ebbpl kiindulva valószínűleg a gépek felé kell keresgélni a hibát."

    Mégis szerinted ki adott ki a kezéből egy ilyen programot? Jézuska? Komolyan mondom annyira értetlen vagy néha, hogy hihetetlen. Ám legyen. A gépben van a hiba. Igaz, hogy 150x komolyabb programokat futtat az ipad röccmentesen mint a Red Alert, de a gép a szar nem a program. (Megnézted egyáltalán azokat a videokat amiket linkeltem? Vagy vak vagy?)
    És még egyszer megkérdezem ha én írok egy szarul megírt programot akkor is a gép lesz a hibás? Mert minden gond nélkül fel tud ez is kerülni appstoreba, akkor azzal fogsz tesztelni? Igaz, hogy pont ez a lényege az appstorenak, hogy ott van az összes hozzászólás és pontozás azaz ha fikázzák akkor nem fogom megvenni (ezért nem is szerepel semmilyen tényezőben a Red Alert sem).