• blasko1990
    Ha látok egy alma cikkett , rögtön görgetek a commentekhez , nagyokat lehet szakadni :D Nem fogok egyik mellett semérvelni , mert a winfosoknak az összes almás egy burzsuly nem dolgozó homokos , az ifosoknak pedig minden win-s "nagyon kultúráltan hozzászóló user" egy tragacs elött görnyedő troll aki arra megy el ha a fikáját rászórhatja a világhálóra. Azt mondjátok meg nekem , hogy miért fáj az embereknek ha valaki drágább gépet vesz? Mert teljesen mindegy , hogy mit veszel , én úgy tudtam , hogy az a fontos , hogy elégedettek legyünk vele. Valahogy sose éreztem késztetést arra , hogy azzal foglalkozzak , hogy a másiknak milyen cucca van , vagy azt fikázzam ,mert mindenkinek más és más termék elégíti ki az elvárásait. Na ezért meg fogtok kövezni , de az esetek többségében akkor zavarja az embert az , hogy a másik személynek milyen cuccai vanak , ha ő olyat olyat szeretne magának tudni. A pénz meg nagyon relatív , egy 800k-s nettó kereset esetében a 350k-s notebook nem nagy pénz , de egy 100k-nsnál már igen. A pénztárcánkhoz kell igazítani az ígenyeinket , én se fogok álmodozni egy 800k-s MacBook PRO-ról ha vagy 8 hónap lenne míg megkeresném diákként rá a pénzt , és nem is fáj hogy nincs. De a trollság nagyobb divat mint az iPhone.