• cateran
    Most kivetelesen nem flamelni vagy trollkodni szeretnek, de ez a "mac majdnem minden profi hangstudioban" mara felig-meddig urban legend. Igaz volt valamikor 15 evvel ezelott, de ma mar messze nem. Egesz egyszeruen mert hiaba jo az Apple software minosege, ha a kinalat amugy karcsu es raadasul az alap meg draga is.
    Marmint nem arrol van szo, hogy a kutya se hasznalna macet, mert nem igy van, de mar messze nem annyira egyeduralkodo ezen a teruleten, mint valaha volt.

M2:
    Case
    Silverstone GD05B Black Brushed Aluminium Case + 450W PSU
    Processor (CPU)
    IntelŸ Core™i5 Quad Core Processor i5-3450S (2.8GHz) 6MB Cache
    Motherboard
    ASUSŸ P8H61-MX: uATX, USB 3.0, SATA 3.0Gb/s
    Memory (RAM)
    4GB SAMSUNG DUAL-DDR3 1333MHz (2 X 2GB)
    Graphics Card
    1GB NVIDIA GEFORCE GT 610 - DVI,HDMI,VGA - 3D Vision Ready
    Memory - 1st Hard Disk
    500GB SEAGATE MOMENTUS XT HYBRID, SATA 3 Gb/s, (7200rpm)
    Sound Card
    ONBOARD 8 CHANNEL (7.1) HIGH DEF AUDIO (AS STANDARD)
    Network Facilities
    10/100/1000 GIGABIT LAN PORT - AS STANDARD ON ALL PCs
    USB Options
    2 x USB 3.0 PORTS + 4 x USB 2.0 PORTS AS STANDARD
    Operating System
    NO OPERATING SYSTEM REQUIRED

Ez igy £488 adoval es szallitassal egyutt, Win 7 home hozzacsapva (ha nem jo a linux)£573, A Mac mini £529-rol indul es gyengebb proci, hdd, memoria, grafikus kartya..Az operacios rendszer nem igazan er osszehasonlitani (hands down, softwareben az Apple kurva jo, akkor is, ha limitalt mennyisegu konfigra kell optimalizalnia, szemben a winnel vagy linuxszal)A jobban nez ki az asztalon szubjektiv, a halkabbrol meg nem tudok nyilatkozni:)
    Ja igen, meret:170 mm x 430 mm x 430 mm vagyis joval nagyobb mint a Mac. nagyobb. ebben nem lehet versenyre kelni vele vagy melyebb kutatast igenyel:D (oszinten szolva nem doltem el az altalam nezett webshop hazaitol, kurva nagynak talaltam oket, vegulis mint 1 normal desktop haz, csak elfektetve:S)
    Szoval kivetelesen ismet nem fikazom az Applet,bar a mac mini ar/teljesitmeny aranyatol nem doltem el, de figyelembe veve, hogy milyen kis helyre zsufoltak be a dolgokat, nem rossz.