• Sir Ny
    #98
    Még egyszer:

    - nem baj, ha kísérlet közben megsemmisül a szerkezet, amivel elõállítjuk a mezõt. Elõfordult már a történelem során, hogy megsemmisült, és/vagy nagyon rövid idõre lehetett csak valamit elõállítani. Pld. kísérleti atomrobbantás. Lehet, hogy olcsó az olyan szerkezet, ami megsemmisül végül, de elõállítja a mezõt pár millisecig, és tudunk gyártani pár gramm szuperanyagot, mely gyógyítja az AIDS-et, és homeopatikusan elég az emberiségnek.

    - már most is, és te is képes vagy úgy precíziósan gyártani valamit, hogy nem érsz hozzá. Képes vagy precíziósan CD-t írni ( mekkorák is azon a göbök? ), képes vagy HDD-t írni, képes vagy szõlõt permetezni, képes vagy hegeszteni, vagy ultrahanggal forrasztani

    - egy tonna vasat megfelelõ sebességgel nem nehéz meglökni úgy, hogy hiperbolhapályára álljon a csillag körül, azaz újra össze tudjuk szedni, miután fura dolgok történnek vele. ( sõt, ki is tudod számolni, hogy mekkora sebességgel kell milyen messze lennie a csillagtól, hogy hiper- vagy parabolhapályán jöjjön vissza. Nem nehéz ez )


    más: Káromkodj kevesebbet, és gondolkozz többet.