• mousee
    #4
    A FB jó dolog, ha értelmesen van használva. Más kérdés, hogy az emberek 26 órát lógnak rajta naponta, és annyira közösségiek, hogy talán már beszélni se tudnak élőben. Ha mindenki arra használná, amire való, és napi 1-2 óránál többet nem lógna rajta, hibátlan cucc lenne. Meg az appokat nyugodtan szűrhetnék, már kb a 600-adikat tettem tiltólistára...
    A G+ is nagyon király dolog (nekem bejön, tudom, izlésficam), rengeteg érdekes fazonnal ismerkedtem meg rajta. Ellentétben a FB-al, ez nem a kapcsolatok ápolására, hanem érdeklődési körök alapján új kapcsolatok építésére való. Persze ezt is tudni kell használni, ha fészbukról jössz, akkor csak azt látod hogy csend és hullaszag van. Ez jel, hogy nem neked való :)

    Persze ezek is mániák, majd lecsengenek, anno volt az IRC, ICQ, DC++, Kazaa/Morpheus, MSN, Myspace, most meg van fészbuk (ha valakinek még rémlik valami régi cucc, írja nyugodtan, teljesen rámtört a nosztalgia :D). Majd elmúlik ez is, és jön helyette valami más baromság, ami divatos lesz, és a végén úgy végzi, mint az emberek kedvenc száma. Annyiszor hallgatják meg, hogy egy idő után csak skip, utána pedig végleg lekerül a playlistről. Ez az internet evolúciója ;)