• Waczkor
    #726
    Fos ez a cikk,kimegy minden nyelv,szaktudás nélkül,elmegy valami román tulajú szállóba dolgozni és csodálkozik hogy szar a meló,nem fizetnek,kihasználják.Keményebb a meló mint itthon ahogy mondja,csak épp a fizetés is több ha nem ilyen szar helyre megy el.

    "Mert számtalan ember indult már útnak úgy, hogy nem beszélte a nyelvet.
    Otthon sem mindenkinek van lehetősége nyelvet tanulni, amit meg magadtól megpróbálsz, az itt édes kevés.Nem a f*szt nem.Akinek ilyen tervei vannak,igenis van lehetőségé nyelvet tanulni akár nyelviskolában,tanfolyamon,otthon.

    Itt pedig rákényszerít a helyzet, hogy tanuld, megértsd, csak olyan környezetben kell lenned. De a legjobban azt bírom, amikor itt van valaki, aki kijött minden angoltudás nélkül, és játssza az eszét: „Hogy is mondják magyarul?" vagy: „Jaj, hát nyelvtudás nélkül nektek nagyon nehéz lesz!"

    Annyira bírom hogy még mindig sokan azt hiszik az bármire is elegendő,ha tudja hogy yes meg no.Arról nem is beszélve hogy a kinti Brit angol még annak is elsőre nehéz lehet,aki több éve tanulja az angolt,mert teljesen más szókincset,szófordulatokat,kiejtést használnak mint amit itthon a legtöbb helyen tanítanak.

    Így index címlapon elsőre nekem s a jött le,hogy negatív propaganda.