• red13
    #720
    Ez kurv@ jól hangzik, már nem azért. :D
    Jó az én esetem más, gyárban dolgoztam majdnem 2 évet, ahol most mondtam fel, és kb. 1 nap alatt találtam egy másik melót, fulltime elvileg, de szintén gyári meló. A gond az, hogy nagyon nem tudok válogatni, nincs semmi olyan képesítésem amit itt szereztem Angliában, vagy aminek hasznát tudjam venni. De még mindig ilyen gyári munkákat vállalok el, mintsem a takarítós, felszolgálós, kajacsomagolós, gyorséttermes és még ennél is aljabb melók.
    Azért jöttem ki, hogy vigyem valamire, de sajnos kezdem úgy érezni, hogy csak a zsebem lett valamivel telibb, és ugyanott vagyok, vagy még ott sem, ahonnét elkezdtem. Ezért is vágyódom vissza Magyarországra.
    És ami az egésznek betesz, hogy lassan 2 éve kint vagyok, de basszus nem beszélem jól a nyelvet. Túl sok magyar vett körbe, vagy más etnikumok, legfőkébb lengyelek, akik szart sem beszéltek angolul(tudnék mesélni pár érdekes sztorit :D). Ezért is váltottam melót, más környezet, hátha lesznek normális angolok, vagy jó fejek, akik beszélik normálisan a nyelvet. Nyelvsulin is gondolkodom, most hogy több időm lesz, nem a 12 órázás. Szóval a f@sz kivan ezzel az egésszel, évek óta angol felirattal lesem a filmeket, angol szövegeket olvasgatok, és semmi. Pl. fogalmam sincs hogyan tudnék jobb melót találni a gyári munkáktól, Londonba is költöznék, mert az itteni vidéki élet katasztrófa...