Superman újra próbálkozik
  • Darth Sith
    #87
    Én a MOM-ban néztem eredeti hanggal, úgyhogy a szinkronról nem tudok nyilatkozni, de a többiben kb egyetértek veled, én is hasonlóan éreztem.

    Kis plusz, ha rendesen figyeltetek a film alatt, kb 1 tucat olyan apróságot észre lehetett venni amitől még jobban tetszhet a film :)

    SPOILER-ben:

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    A legészrevehetőbb, és többször is szerepel a LexCorp felirat. Az egyik épület tetején, illetve 2 kamionon is, az egyik a közepén a másik meg a végén amikor felrobbantják.
    Az űrbeli harcnál amikor szétkapják azt a műholdat, látszódik rajta a Wayne Enterprise logo :P Nekem ez volt az egyik ilyen kedvencem :)
    Hamilton és Ferris karaktere is megjelent benne, ugye hamilton cyborg "megalkotásában" kulcsfigura, ferris pedig hal jordan -hez kapcsolódik erőteljesen, asszem ő szerepelt a ryan reynold-os elbaltázott green lantern-ben is.

    Amit nem tudok biztosan, hogy azzal mit akartak, amikor clark először jut be az ősi scout-ship-be és ott a kamera távolról mutat egy kinyitott hibernációs kamrát és abban az egyben nincs senki...Lehet, hogy ezzel is egy további élő kriptonit "mentettek ki" valamelyik folytatásra? :P

    Illetve azoknak egy kis apróság, akik szerették a tom welling-es smallville-t, a filmben is említésre kerül pete ross, csak itt most a vörös srác játsza nem sam jones :)