Papichulo#52
"Egyedi fejlesztés ugyanúgy pénz (telefongyártónak is), mert ha az adott cég által használt okostelefon szoftver nem megy WP-n, akkor az a cég nem fog WP-s okos telefont venni."
Szeretnek latni egy becslest toled arra vonatkozoan, hogy mennyiben csokkennenek peldaul az iOS eladasok, ha mondjuk az Adobe, vagy az Apple megszuntetne a Flex tamogatast a platformon. Velemenyem szerint eszrevehetetlen lenne a valtozas.
"Mono-ról meg: használtál már? Készítettél már vele valami alkalmazást?"
Nem, de nem latom be, hogy miert ne mukodne... viszont rengeteg elonyet latom a modszernek. De meselj nyugodtan par konkret negativ tapasztalatodrol!
Csak erdekessegkeppen a multkor kiprobaltam a Delphi XE2 multiplatform kepesseget es a win32 platformon megirt - egyszerubb - alkalmazas tokeletesen lefordult iOS-re es futott az eszkozon.
"Azt nem tudom érzed-e, hogy az iPhone bevételhez kell konkrét hw-t gyártani, szállítani, árulni. A store meg csak 1 weboldal, kvázi fix üzemeltetési költséggel, és termeli a lét."
Vagy en nem ertettem meg, hogy te mit akarsz mondani, vagy te nem voltal figyelmes az en hozzaszolasommal kapcsolatban. Amit akartam mondani, hogy az Apple-nek hatszor annyi bevetele van egy negyedev alatt csak az iPhone eladasokbol (store nelkul!), mint a Nokia teljes tozsdei erteke.
A music services negyedeves bevetel (ebben van az appstore is), kb harmada a Nokia market cap-jenek.
De szerintem egyszerubb ha ujra nekifutsz a #38-nak :)