Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • tutituti
    #1
    A Hammerpoint Interactive többek között a DayZ névre hallgató, Arma II mod sikerén felbuzdulva elérkezettnek látta az időt az első játékának bejelentésére, ami rögtön egy MMO, a zombisabb fajtából.
    \"Tavaly, mikor megalakult a cég, azon kezdtünk el gondolkodni, hogy első játékunk egy küldetés-alapú MMORPG lehetne, amit egy zombik által megszállt világba ültetünk. Ahogy haladt volna előre a játékos, úgy nyíltak volna meg előtte az újabb területek és lehetőségek illetve az új kihívások, küldetések is.
    Aztán láttuk, hogy milyen népszerű kezd lenni a DayZ című Arma II modifikáció, láttuk, hogyan reagál egy ilyen játékra a közösség. Két dolgot sikerült ezáltal realizálni - az egyik egy megerősítés volt, hogy a zombis MMO ötlete nem halva született, van igény egy ilyen játékra. A másik az, hogy talán nem annyira jó ötlet a folyamatosan megnyíló világ, esetleg jobb lenne, ha hagynánk szabadon barangolni a játékosokat már az első perctől fogva\" - árulta el Sergey Titov, a játék producere.
    A sztori nem túl bonyolult, adott egy világ, amiben már 5 éve randalíroznak a zombik, és adottak a játékosok, akiknek túl kell élniük. Két játékmód lesz elérhető, az egyik a normal, amiben, ha meghal valaki, az feltámasztható, illetve a hardcore, ahol a halál végleges. Lehetőségünk lesz váltani third person és first person nézetek között. Az első térkép, ami elérhető lesz, Colorado névre hallgat. Már több terepet megterveztek, de csak szép sorjában engedik rájuk a játékosokat. Egy-egy terep 200-400 négyzetkilométer körüli lesz.
    A játék nem a klasszikus értelemben vett MMO, sokkal inkább egy \"sima\" online játék, hiszen session alapú (például Diablo III), pont ebből kifolyólag nem lesz előfizetési díj, elég lesz egyszer megvenni, majd a kliens letöltése után minden frissítést megkapunk ingyen. Jó hír, hogy lesznek dedikált szerverek, illetve lehetőségünk lesz saját privát szerver indítására is, ahol minden beállítást testreszabhatunk majd.
    A megjelenés idén év végén lesz esedékes, az ősszel startoló bétára már lehet jelentezni a hivatalos oldalon.

    Forrás: http://www.thesource.hu

    Képek:




    A többi kép