• lordsithlord
    #25
    Ez az iPad védőtok kerül 14ezer forintba körülbelül, mire ideér. Az univerzális tok meg benne van kemény 4ezerben...

    Hogy miért nem árusítunk ilyet is? Egyszerű a válasz: itthon nem beszerezhető, külföldről meg elég macerás dolog a beszerzés (más a számlázás többek között, felmerülhetnek külön költségek, ha garis probléma van, az is elég durva költség lehet, ja és az apróság, hogy külföldi termék nem igazán árusítható külső raktárról). Szóval egyszerűen több vele a kín, mint a haszon, mivel elég ritkán keresnek ilyet.

    Kicsit tévedsz, a MacBook Air kijelzője ugyanis kereken 13", jó szokás szerint egész számokat használnak, hogy még véletlenül se legyen ugyanolyan a gépük, mint a konkurenciáé.

    Az Air-ben NINCS optikai meghajtó! Ha nekem nem hiszel, nézd meg az Apple oldalán a képeket, jól látható, hogy ilyesmire hely se lenne, annyira vékonyra csinálták a gépet. A max felbontása a kijelzőnek 1280*800, ezzel szemben a Fujitsu-é 1366*768. Ezekhez a modellekhez jár egy Windows 7 Prof 64bit oprendszer, Office-nak meg ugye vannak ingyenes alternatívái (én pl. egész jól el vagyok az OpenOffice-szal, pedig évekig MS Office-t használtam).

    Ráadásul most jobban körbenéztem, ez az ultrabook máshol jóval olcsóbban is kapható, már 310ezer forintért is. Ami márpedig már 90ezer forint különbséget jelent, ez pedig, bárhogy is forgatjuk, már igencsak jelentős (megjegyzem, már az 50ezer is igencsak durva még ebben a kategóriában is).