• Szefmester
    #72
    Na te nagyon hülye.. olvass akkor:

    "" És mivel benne van az eukarióta sejtben, ezért nyilván belekerült... :D Az bizonyítja, hogy belekerült, hogy benne van."

    Az a kérdés, hogy hogyan?"

    Azt régebben már elismerted hogy léteznek mutációk a dns láncban. Ezek a kis mutációk eredményezhették azt hogy már előtte fel voltak készülve egy szimbiózisra (tudat alatt.. már ha lehet egy sejtnél tudatról beszélni) mielőtt még a szimbiózis lehetősége előkerült. Lásd egy elrugaszkodott példával: a gyerek is fel van készülve a beszéd lehetőségér ha vannak hangszalagjai, pedig még akkor nem tud beszélni mert azt csak később fogja megtanulni/alkalmazni.

    Te görcsösen erőlködsz azon hogy minden változás és evolúciós ugrás egy lépésből történt meg. "Megszületett a hal, megunta a vizet, meg azt hogy ott úszik a halszarban, fogta magát, növesztett két pár lábat és kimászott a szárazföldre!" De ez téves! Ha létezne Lipótmező akkor neked egy ilyen feltételezéssel lazán bérelt helyed lenne ott.

    hmm.. tudod mit? Játszunk! Meséld el hogy ki alkotta meg azt amit ma életnek nevezünk, az élőlényeket, és a DNS-t meg minden ilyesmit. Ha ez megvan akkor meséld el hogy ki alkotta meg azokat akik megalkottak minket! ;) De a megoldás elkészültéig a neved KUSS!, és "nem tudom" választ pedig nem fogadunk ám el!