joszer#14
Soha nem írtam még ide , de hihetetlen mennyi sületlenséget képesek az emberek összehordani itt ,ezért ma rászántam magam az írásra.
Komolyan nincs más dolgotok ,csak a sok szart önteni magatokból kifelé fórumtroll formában ,vagy a nyáriszünetben unatkoznak a gyerekek és így élik ki magukat?
Van droidos telefonom , mikor vettem teljesen abban a hitben voltam jól döntöttem és az apple-t kimondottan unszimpatikusnak tartottam.Majd kezdtem rájönni ,hogy egyre több trükközést és idegességet igényel ,hogy a telefonomon megfelelően tudjam futtatni ,vagy egyáltalán csak feltelepíteni a programokat ,játékokat vagy akarmit amit épp használni szeretnék.
Kicsit kiábrándító volt az is (ez nem az android hibája mondjuk) ,hogy a HTC kurvára leszarta a támogatását az akkor még olyan szupernak tartott HTC Desire telómhoz ,ami fél év után elavultnak számított.Na bumm vegyél újat ,hát kösz nem.Igen lehetett volna root-olni a telót és par dologra talán megoldást is jelentett volna ,de nem akartam ezzel bebukni a jótálását egy számomra méregdrága telón.
Nincs iphone-om ,de példának okáért én néztem már a munkatársam iphone-ján Tv-t (ami 2 hétig volt nálam egy céges út alkalmával),ingyenesen csak net kellett hozzá ,és maga a progi amin néztem is ingyenes volt letölthető közel 140 tévéadással ,köztük 10 sport és 10-15 tudományos és sok egyéb egészen jó tv adást tartalmazott , nem magyarul persze.
Ezen kívül sokkal jobb üzemidőt produkált a telefonja sokkal kevesebb gond volt vele ,és bár azthittem az én telefonom konnyedén és azonnal reagáll szinte bármilyen érintésre az övéhez képest fényévekkel volt elmaradva.Persze lehet mondani ,hogy nem egy Samsung Galaxy S3-as (amiről azért találni a neten pár elég lehangoló videót milyen akadásokra képes) ,de azért messze nem a szar kategóriába tartozott , és mégis szarnak érzem egy iphone-hoz képest.Arról ugye nem is beszélve ,hogy ugyanúgy érkeznek frissítések a telefonjára , ami az enyémre már rég nem ,hivatkozva arra ,hogy a hardware gyenge benne , pedig ettől gyengébb telefonokon ujabb android van már alapból.
Szóval nekem bárki is állítja ezekután egyértelműen azt ,hogy az iphone szar és az android az isten ,azt max pofonröhögöm.Mindkettőnek megvannak a betegségei ,de személy szerint én adroidos telefont nem veszek többé.
Amúgy szerintem a köpködő emberek fele kb csak képen látott eddig iphone-t.
Oh és nefeledjük ,hogy ugye a flash amivel a legtöbben előhozakodnak ,már nemlesz megtalálható a legújabb androidos rendszerekre.
Na mindegy , igazából jobban örülnék ha értelmes indoklásra is képesek lennének páran ahelyett ,hogy köpködnek ,bár szerintem túl sokat várok tőlük.