• Szefmester
    A többféle kommunikációs csatornáról csak annyit, hogy van már nem egy olyan program ami egyszerre képes kezelni a többféle formátumot. Sőt, aki nem a faszbúkon akarna csetelni, az is megadja a programnak a loginját és máris beszélgethet velük ha annyira nem tud élni nélkülük!

Az FB egy hülyéknek/lustáknak készült valami. Mindent egy helyen tol az arcodba -szerintem- elég kétes minőséggel. Persze ezt nem nagyon tudom megítélni, mivel az FB tapasztalatom kimerül egy kamuprofil létrehozásában amit csak egy -eléggé bundázott- vaterás akció miatt csináltam. Ma már ezt az accot az exem használja, de ő is csk a sulijához mert gyak. rá van kényszerítve a sok kis FB-függő köcsög miatt... Ha a myvip lenne a menő akkor mindenki arról áradozna, és akinek nem tetszik az khm "divatfikázza".

Én csak ritkán lépek fel a főoldalára, de azt is csak azért mert valaki egy linket megad, én meg éppen lusta voltam megnézni a címsort hogy hova is mutat a link, ha már kedvesen átnevezték. Ilyenkor meg mehetek szépen kitakarítani az fb megfigyelő sütijeit. Milyen fura hogy nem nagyon találni automata FB süti eltávolító programokat, plug-inokat a böngészőkhöz. Sőt!