• okosan gyerekek
    #23
    de jó, akkor ezt is húzzuk már ki a listáról, mint az atomerőműveket, azt' mennyünk vissza a g€#ibe a kőkorszakba... komlyan! f@×zom ki van már a sok b#zi politikai játszmával, amik lezajlanak egy ilyen ügy mögött, a franc egye már meg!

    nyilván, nyilván, nem egy pedofilra kell lábbilincset helyezni, és nyilván nem csak iskolák közelébe nem kellene őket engedni, hanem kizárólag azt lenne szabad egy ilyen bűncselekmény után engedélyezni, hogy egyen, szarjon, dolgozzon, és mindezt meghatározott időben és helyen tegye. Ennyire egyszerű.

    Egy ilyet elkövetőnek nem kell randizgatni, meg mászkálni mindenfelé, viszont az sem játszik, hogy az állam tartja őket el. KURVA jó dolog a lábbilincs, csak értelmesen kell használni. A hiba faktor az ember. Mai napig meg lehet szökni börtönökből is és a szökött fegyencek finoman szólva is nehezen integrálódnak újra így megint a bűnöző életforma jön. Akkor tehát a börtön nem is jó? Menyjünk még egy lépést hátrébb? Lőjük azon nyomban le? Jah, hogy a börtönöknek van történeti beágyazódása? Jah, hogy egy ilyen hülye gyökér politikia nyilatkozattal a kérdésben jól elhatárolt és markáns véleményt megfogalmazó szavazók egyik táborát magunk mögé lehet állítani? Jah? Jah? F@sz ki van a sok gyökér politikussal.

    Először is a jogalkotót kellene börtönbe zárni, az összeset, amelyik megszavazta, hogy egy pedofil iskolákat leszámítva szabadon rohangálhasson. HOppá.

    A rendszert meg altatóval kellene kiegészíteni, amit azon nyomban a rab szervezetébe juttat, ha 1, a lábára erősítő szallagba áramkört, amiből ha csak egy is megsérül, rögvest; vagy 2, a szerkezet borítás sérül meg, például a borítás két felét egymáshoz rögzítő kötőelemek eltávolodnak egymástól; vagy ha elhagyja a rab számára kijelölt helyeket, vagy megszűnik a jelvétel. Ezekben az esetekben, illetve akkor, ha az altatószer fecskendője és a szabad bőrfelület közé bármi bekerül egyből riaszt egy készenléti csoportnak, kiegészítve azzal, ha a fecskendőt akarja szabotálni a rab, akkor áramütést neki a francba, nagy feszültségű áram ütést és figyelmeztető hangot, hogy amennyiben egy a szerkezetben elhelyezett giroszkóp a rab elmozdulását érzékeli -- független a helyváltoztatástól és a GPS által kapott jelektől -- mindaddig, amíg ki nem érkezik egy rendőr és nem hatástalanítja a szerkezetet, az áramütés megismétlődik, vagy, ha a fecskendő és a bőrfelület nincs akadályozva, úgy beinjktálja az altatót. A gép figyelje az életjeleit, így ha beadja az injekciót, de valahogy kijátsza, hogy az ne a szervezetébe kerüljön, úgy újra áramütés. Aki pedig ilyet megkísérel, az megy a sittre.

    Amíg elektromos lábbilincs van rajta, addig lehet normálisan dolgoztatni, a fizetéséből pedig csak annyit kaphasson meg, ami fedezi a hatóságilag ellenőrzött lakhatási költségeit és egy orvos által előírt diétát.

    És most lehet síránkozni, hogy ilyen eszközöket nem szabad használni!