• Papichulo
    #35
    "De mivel az osszes tablet ARM architektura alatt fut, ezert emlitettem, hogy nem eleg csak egy ilyen valtozatot forditani a programbol, hanem a UI-n is valtoztatni kell a tablet specialis vezerlese maitt."

    "Ha jól tudok magyarul (márpedig ez az anyanyelvem), akkor itt bizony azt állítod, hogy nincs más tablet, csak ARM architecturás..."

    Ez ugy nevezik, hogy hiperbola, ami a market share szempontjabol relativ ertelemben meg is allja a helyet... termeszetesen tudtam, hogy vannak Atom-os tabletek, de nem errol volt szo... egyszeruen a UI-rol beszeltem, hogy azokat at kell irni touch vezerlesre, erre te belekapaszkodtal abba, hogy igenis vannak Atomos tabletek is, mivel szemantikai ertelemben en tagadtam letezesuket. Igen, vannak es ezt kesobb meg is emlitettem, de itt az erintokepernyos vezerlesrol volt szo, senkit nem erdekelt, hogy milyen a processzor! Ezt voltal keptelen felfogni! Porogtol ezen az Atom dolgon, mint egy beragadt kakukkos ora...

    "Az alátámasztásról: érdekes módon nem látom a te bizonyítékaidat a felvetéseimre. Vagy csak a "vitapartnereire" vonatkozik az, hogy minden állítást bizonyítani kell? Van erre egy szép magyar kifejezés: kettős mérce."

    A te felfogasodra meg vannak nem tul szep szavak, de ezeket most nem hozom fel...
    Mire kertel te bizonyitekot, amire en nem tudtam szolgaltatni? Hmmm? Mutass ra, hogy hol tortent ilyesmi! Ellenben en kertem toled es te keptelen voltal ezt megadni. Ennek tukreben a kettos merce egyaltalan nem alkalmazhato itt.

    Itt sem az en kerdeseimre valaszoltal, hanem ujra fujtad ugyanazokat a retardalt dolgokat, esetleg mas szavakkal megfogalmazva. Es ne hivatkozz masokra, mert tudnek mutatni olyan megjegyzest, ahol teged hulyeznek... mar csak ebben az elozo threadben is, amin itt is porogsz. Neked SAJAT MAGADNAK kell tudni bizonyitani az allitasaidat es nem masokra mutogatni, de lassuk be, hogy a retorikai kepesseged es az ervelestechnikad az eleg alacsony szinten van... rohogsz a burden of proof, a ignoratio elenchi, a straw man fogalman, nemhogy tanulni probalnal belole, hogy eziranyu ismereteid is bovuljenek.

    Es akkor megint ott tartunk, hogy ervek hianyaban sertetten, ovis szinten, pityeregve elvonulsz... a tenyeimmel es bizonyitekaimmal nem tudsz vitatkozni, ezert csak a stilust tamadod, de mint mar tudod erre is van egy remek ervelestechnikai hiba a style over substance fallacy, neked mar csak ez maradt. Majd talan felnosz egyszer es meg fogod erteni ezeket... es angolul is megtanulsz valaha ;)