• lordsithlord
    #33
    Rühellem, ha valaki hazugsággal vádol, miközben gátlástalanul hazudozik...

    De tudod mit, lássuk a TE szavaidat, hátha így visszaemlékszel, mi mindenről hazudtál itt most...

    "De mivel az osszes tablet ARM architektura alatt fut, ezert emlitettem, hogy nem eleg csak egy ilyen valtozatot forditani a programbol, hanem a UI-n is valtoztatni kell a tablet specialis vezerlese maitt. Ne porogjel mar ezen az ARM dolgon, mondtam, hogy jopar software-t irtam mar kulonbozo processzorokra es tisztaban vagyok az architekturak kozti kulonbseggel!"

    Ez a pár mondat töled származik, Ha jól tudok magyarul (márpedig ez az anyanyelvem), akkor itt bizony azt állítod, hogy nincs más tablet, csak ARM architecturás...

    Ezután ugyebár felsoroltam pár típust, ami Atom procival szerelt készülék volt. A válaszod rá:

    "Az Atom-os tabletek sem tudtak elterjedni, mert hasznalhatatlanok voltak, pontosan! "

    Szóval kapásból saját magadnak mondasz ellent! Mert ugyebár mégis csak léteztek, csak hát szerinted nem tudtak elterjedni. A két állítás nem ugyanaz!
    Ezután ugyebár megjegyeztem, hogy nem a proci hibája az, hogy kezelhetetlen a Win7 táblákon. És mi volt a válasz?

    "Mar mondtam parszor, hogy porogj le errol az ARM kerdesrol, de tudod mit, az Atom CPU-kal szerelt tabletek a vilag kozepe?! OK? Az osszes tobbi ARM-os szutyok meg csak egy utangondolas... elegedett vagy? Kinevezlek az Atom kiralyanak? Sot, a Molekulak csaszaranak is, csak, hogy jo napod legyen! :)"

    No kérem szépen, hol is hazudtam? A te szavaidat idéztem! Tagadtad az Atomos tabletek létezését, majd mikor jeleztem, hogy hoppá, mégis csak akadnak, gyorsan kifogásokat kerestél, majd ezután nekiálltál gúnyolódni. Miben is tért el az attól, amit én leírtam?

    Vagy talán nézzük a reakciódat arra, mikor közöltem, hogy ilyen hangnemben nem vagyok hajlandó tárgyalni. Tán te nem azt írtad, hogy :

    "Ez mar az n. vita melybol az ervek es bizonyitekok kifogyasa utan sertodotten tavozol... mit is mondhatnek? :)"

    No kérem szépen, ennyit a szavahihetőségedről...

    Valóban, sikeresen kiemeltél egyetlen olyan dolgot, amiben igazad volt. Csakhogy megjegyezném, ezt anno el is ismertem, valóban, én tévedtem. Be is ismertem a tévedésemet ott helyben. Szóval ezt elég kicsinyes dolog felemlegetni.

    Ahogy ez igaz, úgy igaz a többi is, amit leírtál.