• Papichulo
    #32
    Es akkor megint itt vagyunk, hogy semmit sem tudsz alatamasztani, semmivel. Probalsz magyarazkodni ossze-vissza, de nem megy... ennyit tudsz, ez vagy.

    Plusz nagyreszt azt sem tudom, hogy mire valaszolsz, mert nem idezed az eredeti felvetest. Ha esetleg ugy erzed, hogy logikusan es bizonyitekokkal alatamasztva is tudsz ervelni, akkor probald meg ujra a #26-kezdve.

    Amit pedig a tozsderol mondtal, ugy nevetseges, ahogy van. Fingod nincs rola. Te semmilyen tartos esesrol nem beszeltel, hanem megint elkezdtel ossze-vissza magyarazkodni es terelni a szot. Az irtad, hogy 4 nap alatt "jelentosen" gyengult, konkretan 4 centet! Ez kimutathatatlan egy $600+-os papirnal. Ennyit masodpercenkent ingazodik. Egyszeruen ketsegbeejto, hogy nem veszed eszre, hogy mekkora baromsagot mondtal... ahhhh, hagyjuk is meg ahhoz sincs erom, hogy itt napi zarasi osszegeket linkelgessek neked, egyszeruen felesleges.

    Mindezek felett meg abban is tevedtel, hogy "az egész történés tartott kemény 4 napig!", mivel az Apple junius 29.-en jelentette be, hogy kilep az EPEAT rendszerbol es julius 16.-an valtoztatott a dontesen. Ennyire vagy kepben szinte mindennel kapcsolatban...