• Papichulo
    Ezen post utan remelem soha az eletben nem lesz pofad elohuzni a szemelyeskedes (argumentum ad hominem) kartyat, jol latom???

"nem neki kell bizonyítani az ellenkezőjét az állításnak, hanem az állítónak kell bizonyítania a saját igazát "

Miert, nem igy van??? @Szefmester szinten!

"miközben ő sem tud semmit bizonyítani az állításaiból"

Mit nem tudtam eddig bizonyitani az allitasaim kozul? Mondjal par peldat legyszives!

"Ráadásul ha megfogják, akkor felveszt egy elég érdekes stílust "

Megfognak? Te olyat biztosan nem csinaltal... foleg nem retorikai ertelemben :)

"és persze a másik az, aki gyerekesen viselkedik és duzzogva elvonul szerinte."

Miutan minden kijelentesedet megcafoltam es miutan a maradekot nem tudtad semmivel alatamasztani valoban duzzogva elvonultal...

"akkor még azt nem is írtam, hogy előszeretettel írogat szép angol kifejezéseket "

Nemhogy orulnel, hogy esetleg tanulnal egy kis idegen nyelvet, amire az eddigi teljesitmenyed alapjan igencsek szukseged lenne, felhaborodsz azon, hogy angolul linkelek es a kevesbe megfelelo magyar jelentes helyett pontosabban fogalmazok... de amugy sem szegyen kinyitni egy szotart vagy nyelvoknyvet, hidd el, hogy elonyodre fog valni felnott korodban ;)

"az ékezetek használatának mellőzését már ne is említsem"

Azt mindenit... ezzel most nagyon megfogtal... itt igazan elojon a felsobbrenduseged... all hail the new King! :)

"Nem érdemes vele foglalkozni."

Itt inkabb arra gondoltal, hogy eddig minden vitaban felsultel, ezert inkabb csondben maradsz.