• donceleger
    #5
    Ez nettó hülyeség! Internet már most is van a tévékben, sőt, vannak olyanok is, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak. Csak éppen tetű lassúak! Na meg még egy hely, ahol lehet faszbúkozni!
    Kinect egy baromság! Igen, próbáltam, benyaltam én is, 2 hónap után eladtam! Szerencsére még jó áron! Nem bántam meg, hiszen még a mai napig nem jött ki rá egy értelmes játék! 6-8 éveseknek kiváló, a felett ideig-óráig köti le az embert!
    Ilyen gesztus meg hangfelismerés kell a ráknak! Majd jön az, hogy tévézni tök csöndben kell, mert a tévé figyeli minden szavad és majd valami parancsot vél felfedezni a beszélgetés közben, főleg ha öten-hatan tévézünk egyszerre, és össze-vissza kacsolgatja majd a csatornákat meg betölt hülye oldalakat.

    Engem a tévézésnél valóban a tévézés élménye érdekel! Ha netezni akarok, odaülök a gép elé. Vehettem volna most is pl smart tv-t, de nekem megfelelt a 4-es sorozatú Plazma Tv is. Annyi extrával hogy hálózatba lehet kötni, így AllShare nézhetem a HD mkv fájlokat, na meg a 3D! Több nem kell!