Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
nem tudom, hogy mennyire jön át a videóban, mert már nem emlékszem rá, de ez egy április 1-i tréfa volt. a G36C az egyik legrosszabb fegyver.
ACW-R szerintem nagyon jó a carbine-ok közül, de a legjobb overall az pont az első, az AK5-C, illetve nagyon kedvelem az MTAR-t is, mert különleges.
assaultok közül az AR-160 egy nagyon alap fegyver, persze, kezdésnek jó. nekem ott a két nagy sebzésű a kedvencem, a SCAR-H és a Bulldog. mindkettő egy mini cannon a kézben (és még jobbak voltak, amikor 4 helyett 3 lövés elég volt a testre a játék korai szakaszában a killhez). a SAR is nagyon jó, az ACE-23 is, ott igazából nehéz ezekkel mellényúlni, mindegyik jó valamire. TDM-en, ha jó a sidearm controlod, akkor a Famas verhetetlen, brutális, amire képes. azt a fegyvert meg kell tanulni használni, nem is a recoil, hanem a tár miatt, egyszerűen "érezned" kell, hogy mikor ölted meg az ellenfelet, és az előtt elengedni a ravaszt, mielőtt megjön a vizuális kill confirmed.
LMG-knél az MG4 a legjobb fegyver, szerintem ebben lesz a legkevesebb vita, bárkit is kérdezel.
PDW-k estében nálam az SR2 a nyerő, de a CZ3-A1 (vagy mi) is remek választás. nyilván, ezek rendkívül limitált vegyverek.
snipernél az SRR-61 és a GOL Magnum a két kedvencem, két teljesen eltérő fegyver, brutális mindkettő. jó velük lőni.