Alkalmazásfejlesztés Google Android rendszerre
-
A másik dolog, amire szükségem lenne, egy olyan fórum vagy jegyzet, ami az alkalmazásfejlesztés lépéseit tárgyalja. Hogyan kezd hozzá az ember, milyen lépései vannak, hogyan lesz egy alkalmazás dokumentálva, mit jelent ez egyáltalán, mert mindenütt csak ezt olvasom, de nem részletezi senki. (Persze ezt a doksi dolgot, most hogy így szóba került, kipróbálom, a Java környezet hogyan gyártja le a kommentekből a doksit, mit kapok a végén?! - de más ezer kérdés is van, ami az alkalmazásfejlesztéshez köthető)
Azért ha van valóban ilyenen átesett ember errefelé, ne szégyelljen válaszolni vagy PM-et küldeni!
Köszönöm!
ZR
Ja, igen: lehet, hogy nagyon primitív dolgokat kérek, kérdezek, írok, de én csinálom és addig fogom csinálni, amíg meglesz az első alkalmazásom ezekre a rohadt telókra. És aztán a második. És a harmadik. És a többi... Egy 2 milliárd vevővel rendelkező piacot nem nézhetek és csak vágyakozok, hogy én itt miért nem tudok árulni. Meg kell tanulnom, mert nyugger koromban nem egy panelban akarok rohadni semmi pénzből és azon gondolkodni, mi a francot NEM csináltam, hogy itt kell élnem öreg napjaimban.