Alkalmazásfejlesztés Google Android rendszerre
  • HyperMonkey
    #60
    Kipróbáltam sokféle widget-el, mindnél ezt csinálja.

    Vaxi: De akkor minek vannak ezek a widget-ek? Minden kikapcsolás után újra ki kell húzni az asztalra hogy frissítse. Ez így nem hinném hogy normális, valahogy frissítenie kéne, de nem teszi. Az alapból benne lévő óra frissül csak a widget nem. 20:50-kor kikapcsoltam, majd 20:55-kor be. Az alap órán (ami a jobb felső sarokban is látszik) 20:55 volt, a widget óráján meg 20:50 maradt. Vártam hátha frissít ha az alap óra 20:56-ra vált, de nem, hiába váltott 20:56-ra az alap, a widget-en maradt a kikapcsolás előtti 20:50.
    Ezen kívül van még két gondom.

    Animált háttér van beállítva, hosszabb kikapcsolás után berak egy alap hátteret, az animáltat újra be kell állítani rajta.

    A másik gond, hogy van a tárcsázás menü, az a telefonkagyló ikon (ahol a híváslista is van). Ha a nagy billentyűkön elkezdek írni, nem talál meg minden nevet. Ha mindkét névben van hosszú mássalhangzó azt nem találja meg. A telefonkönyvben megtalálja.

    A telefon Jiayu G3S és android 4.2.1 lett rá téve.

    Elnézést a sok kérdésért, de most van először ilyen telefonom és nem értem, mitől vannak ezek az anomáliák rajta. Előre is köszönöm a válaszokat.