Játékmagazinok és egyéb kiadványok tartalmának engedély nélküli terjesztése tilos!
 • tomsolo
  #1
  Mivel elég gyakori tendencia a topik címében emlegetett dolog, ezért felhívnám a figyelmet, hogy a legtöbb kiadó elég szigorúan és pontosan rendelkezik az általuk kibocsátott médiahordozók tartalmának írásbeli engedély nélküli terjesztésének tiltásáról - beleértve a nyomtatott kiadványaik oldalainak szkennelését és megosztását is.

  Nem nehéz megérteni az okokat miért védik a kiadók saját szerzői és egyéb jogaikat, ezért a jövőben a fórumon tilos minden feljebb említett és ehhez hasonló tevékenység valamint ennek megszegését figyelmeztetés nélkül 5 büntetőponttal „jutalmazzuk”.

  Mellékesen megemlítem, hogy a legtöbb esetben a beszúrt nagy felbontású képek rontják mások a fórumozási élményét, továbbá ezek a tartalmak - az internet szerepéből fakadóan - már nem tartalmaznak/tartalmazhatnak olyan friss és releváns információkat mint amit adott pillanatban online el lehet érni. Akinek mégis erre van szüksége az vásárolja meg az adott kiadványt, de nem kell itt utána a nyomda Robin Hood-ját játszani.

  Szóval felesleges is, zavaró is, jogsértő is - akkor meg minek ide?

  Aki vállalja, hogy mégis rendelkezik ilyen engedéllyel az legyen kedves feltüntetni valamilyen formában, valamint az ilyen tartalmakat tessék linkként megosztani nem pedig beszúrt nagy felbontású képként.(Bár ugye ha sok ilyet látunk valakitől akkor meg felmerülhet az is, hogy ez valamilyen fajta reklám :P .) Remélem nem túl nagy kérés.

  Köszi