Én sem csípem a biztosítókat, de...!
Mi fizetjük a havi díjat! Ők nem akarnak fizetni, mert mi vagyunk a "trehányak"!
Oké! Akkor nézzük ezt kicsit egyszerűbben!
Megkötöm a szerződést (nem növekszik a jelenlegi árakhoz képest semmi)!
Kiküldi a biztosító a szakembert és beszerel annyi biztonsági elosztót, amennyit Ő megállapít!
A biztosítónak, minden elektromos termék számlájáról be kell nyújtani egy fénymásolatot, vagy egy DISK-et, amin a digitális állományok találhatók. (vagy bárhol)
Ha mégsem védi meg a nevezett szuper kütyü, akkor kijön a biztosító!
Megállapítja, hogy ez tényleg villám káros lett és akkor vesz egy komplett gépet (laptop) vagy alkatrészt cseréli. De a számlán található árral megegyezően, vagy több, de nem kevesebb (melyet az ügyfél választ ki és számlával igazolja). TV és más elektronikai berendezés esetén, szintén.
Én meg lennék elégedve velük. Nekik sem lenne szerintük annyi kiadás, így tényleg csak hátra kellene dőlniük és élvezhetik a pénz gyarapodását.
De miért nem fogják ezt megtenni? Mert tudják jól, hogy sok ember nem olvas utána vagy nem tudja ezeket a híreket. Ezért több milliót vagy milliárdot spórolnak szerintük. Mert egy elégedetlen ügyfél, mindig nagyobb kár, mint egy 100k-150k kiadás.
Ez egy aljas világ aljas bunkó biztosítókkal, akik mindent megtehetnek. Nekem más károm volt, de 3-4 levél után nagy nehezen fizettek. ezt ,,I,, nekik!