Papichulo#93
"Akkor kérlek, nevezz meg olyan operációs rendszer teljes verzióváltást, aminél nem akadtak kompatibilitási problémák..."
Inkabb te nevezz meg olyanokat ahol AT KELLETT IRNI a programot, hogy mukodjon az ujabb valtozaton... ez minden ceg agyreme. Nemhogy 100ezres nagysagrendben kelljen ilyet csinalni...
Irtam peldaul egy erosen komplex GIS rendszert meg a 90-es eveg vegen, 2000-es evek elejen, vannak benne rendszerkozeli dolgok es akkor meg Win98-on dolgoztunk. A kedvedert kiprobaltam es tokeletesen megy Win7-en az akkori exe.
Nem varhatjak el cegektol, hogy a regota nem fejlesztett programjaikat atirjak barmilyen formaban is, egyaltalan nem erdekuk megtenni. Hogy aztan megszunt cegekrol, szetszeledt fejlesztoi team-ekrol, elveszett forrasokrol, ne is beszeljuk. Ismetlem, ha barmit is at kell irni Win8-ra, hogy azon normalisan mukodjon, akkor halott az egesz platform!
"Van egy nagyon egyszerű koncepció: az MS elkészít egy érintőképernyő vezérlési sablont és azt kiadja. Valószínűleg pont ez történt, de mint említettem, ennyire mélyen nem vagyok otthon a témában. "
Otletem sincs, hogy itt mirol beszelsz, de szerintem hagyjuk is a talalgatast... szamomra ugy tunik, hogy nagyon el vagy tevedve a temaban :)
"Megjegyzem, ezeket a változtatásokat nem az MS programozói végzik, ahogy ezt már leírtam korábban is. Szóval továbbra sem értem, mi a probléma a koncepcióval."
Hanem kicsoda? Mutass legyszives barmilyen hirt a netrol ahol megkertek volna fejlesztoket, hogy irjak at a programjaikat, hogy Win8-on is fusson! Ennek azert kell, hogy nyoma legyen. Plusz amit irtam feljebb, hogy nagyon-nagyon keves cegnek erdeke, hogy regen elfeledett programokban foltozgassanak.