Papichulo#90
"Az átírás, mint már leírtam, valószínűleg a kezelőfelület eltéréséből adódik (azaz az általad előszeretettel emlegetett egér - érintőképernyő vezérlési mód eltérésből), emellett pedig a már jól megszokott operációs rendszer verzióváltásból adódó kompatibilitási problémákat igyekezhetnek megoldani."
Magyarul "atiras" nelkul nem fognak ezek normalisan mukodni Win8 tableten? Es kompatibilitasi problemak is lesznek? Akkor mar most megbukott a rendszer...
"pont neked kellene értened, mit is jelenthet egy más kezelőeszköz és kezelő felület, miken kell változtatni, hogy a programok könnyen, felhasználó barát módon kezelhetőek legyenek."
Ezekhez a valtoztatasokhoz lenne szukseg a forrasra, mivel anelkul nem nagyon tudnak uj verziot forditani... remelem ennek tukreben mar erted, hogy mirol beszeltem korabban.
Nem tudom mi az a "rendszerinformatikus", de biztos vagyok benne, hogy eleted folyaman mar kellett forditanod forrasbol, szoval nem igazan ertem a megertesi problemadat... kepben kell, hogy legyel a koncepcioval kapcsolatban!
"Azt is mondtam, hogy azt nem lehet tudni, hogy a már kész appokon felüliek milyen készültségi állapotban vannak, mint ahogy az is egyértelmű szerintem, hogy nem akkor kezdték el ezeket írni, mikor a kijelentés elhangzott."
Jo, maradjunk annyiban, hogy en nagyon fogok csodalkozni, ha oktoberben ott fog figyelni 150k+ hasznalhato - reszben vadonatuj - applikacio a store-ban...