• lordsithlord
    "No az applet alatt akkor nem tudom mit értünk, de, hogy 150 programozó éjt nappallá téve dolgozva sem tud 150 ezer programot összehozni pár hónap alatt abban biztos vagyok. Vagy abból lesz 150.000, hogy 1 digitális óra applet, ugyanez más színben, és ugyanez más hátterekkel és akkor ez már 48db applet?"

Neked is mondom, nem a 150 programozó fogja összehozni ezeket a programokat, ők a Store-t fogják a kész programokkal feltölteni, felületet tesznek mögé, emellett készítik el az MS saját appjait.
    Az viszont bennem is felmerült, nem tagadom, hogy ezek nem teljesen eltérő appletek lesznek, hanem ahány kisebb eltérés lesz (pl. az általad említett óra több felülettel), annyiszor külön számolják majd. Ezt megintcsak nem tudhatom, ennyire mélyen nem mentek bele a bemutatókon a Store rendszerébe.

"A majd Win8 asztalra készült progik nagy részét ( ha nem lesz kurva nagy munka) biztos ellátják tabletes GUI-val is, de ez akkor is 0-ról indulást jelent, ráadásul szerintem elég komoly pluszmunkát is."

Alapvetően a tabletes GUI-t elég lesz egyszer elkészíteni, utána már csak célirányosan kell módosítani a programnak megfelelően. Szóval elkészíteni lehet, hogy nagy meló, de a módosítás már nem jelent olyan komoly plussz munkát.