• lordsithlord
    "Miert kell ezeknek az "appoknak a nagy resze"-t, tobb, mint 75k+ programot atirni "kifejezetten tabletes használatra"?"

Az átírás, mint már leírtam, valószínűleg a kezelőfelület eltéréséből adódik (azaz az általad előszeretettel emlegetett egér - érintőképernyő vezérlési mód eltérésből), emellett pedig a már jól megszokott operációs rendszer verzióváltásból adódó kompatibilitási problémákat igyekezhetnek megoldani.

De mint már említettem, én nem vagyok programozó, így csak következtetni tudok a dolgokra azokból a dolgokból, amiket rendszerinformatikusként látok. Ellenben mintha te pont azt emlegetted volna, hogy programozó vagy, tehát pont neked kellene értened, mit is jelenthet egy más kezelőeszköz és kezelő felület, miken kell változtatni, hogy a programok könnyen, felhasználó barát módon kezelhetőek legyenek.

"Azt mondtad, hogy meg hianyzik 50k alkalmazas oktoberig... honnan fognak ezek jonni? Most megkerestek meg par ezer fejlesztot, hogy irjak at a programokat sajat maguk?

...

Nagyon kaotikus dolgokrol beszelsz... szerintem felreertettel valamit azon a bemutaton, mert azt nehezen tudom elkepzelni, hogy par honap alatt a Microsoft a "semmibol" elohuz 50k+ "tabletes hasznalatra" optimalizalt programot."

Azt is mondtam, hogy azt nem lehet tudni, hogy a már kész appokon felüliek milyen készültségi állapotban vannak, mint ahogy az is egyértelmű szerintem, hogy nem akkor kezdték el ezeket írni, mikor a kijelentés elhangzott.