"Ezen jót mosolyogtam. Nyilván objektív egy rakás agymosott birka véleménye, akik legalább is elsőre divatból vásárolták meg, és ha beismernék hogy valami mégsem tetszik benne, akkor azt is beismernék hogy tévedtek(és ezt a legtöbb ember fél beismerni, főleg mások előtt), emellett kirekesztődnének abból a közegből ami miatt megvásárolták(megszűnnének menők lenni)."
Igen és mikor rájöttek, hogy tévedtek akkor megveszik az újabb iphonet-ipadot, és hoppá rájönnek, hogy megint szart vettek és megveszik a az újabb iphone-ipadot. Logikus a gondolatmeneted nem mondom...
"vagy mennyivel kényelmesebb wifin küldözgetni valamit külön app-al, vagy emailben, mint 1 gombnyomással bt-n, és a többi."
Háhá 1 gomb BT küldés??? Hét vicce. Helyette a kricsmóban akartunk képet küldeni, két haver BT-vel már jópár perce nyomogatott meg szinkronizált meg kereste egymást, amikor én emailen már szépen átküldtem másik havernak. Te mindig próbálsz valamit egy oldalról magyarázni és agymosott akinek érdekes módon máshogy működik jobban. De bármikor összeülhetünk, soha nem tudott még senki gyorsabban küldeni BT-n mint emailen. Esetleg ha nem lenne a fejed a seggedben akkor kipróbálnád és rájönnél.
"Persze mint apple fannak neked magyarázhatom(értelmetlen), de hát más is elolvashatja."
Hát te meg kissé anti- apple fan vagy még a tényeket is folyamatosan görbítet. Kurva nagy gravitációs tered van.
"(hazudták) hogy igazából az ipadet nem is adják túlárazottan (erről árulkodik a profitjuk is ugye? :D ), és akkor te benyeled hogy egy tabletet csak és kizárólag 400 dollárért lehet legyártani majd egy 100-as haszért eladni?"
Hát mivel a konkurencia sem árul olcsóbban így két dolog marad;
1, Vagy mindenki ugyanakkora geci nagy haszonnal adja
2, Tényleg ennyibe kerül gyártani és supportot vállalni mellé.
"Jólvan, tehát akkor szerinted az xbox, a ps3 is bóvli értem. De szar lehet ilyen bóvlit árulni, valahogy milliókat keresnek velük..."
És ezek mi alapján olcsók és nem túlárazottak? A hardver veszteséggel megy, helyette túlárazott a játék hozzá. Ezzel miért nincs bajod?