Hát akkor szimplán kimondhatjuk, hogy az MS hülye. Annyi eszük azért legalább lesz, hogy a WP8-at fejlesztgetik majd? Vagy egyszer csak két év múlva összeraknak egy WP9-et és mindenki le van szarva? Ezzel a stratégiával soha nem is lesz részesedésük.
Szerintem ugyanazt kellene csinálniuk mint az Apple-nek. Windows Phone és csókolom. Ebből jön mindig újabb. Amelyik készülék bírja az bírja amelyik nem az nem - jó esetben pár éves készülékek még vígan szaladnak vele (mint ahogy apple-nél sem támogatott az új rendszereknél a 3G de azt már az isten sem tudja hány éves régi telefon).
Androidnál szintén az szokott idegesíteni, hogy néha 1-2 éves teleonnak nincs hivatalos supportja az újabb oprendszerhez. Szerintem ez vérgáz, de mondjuk azt amúgy is a hekkelők szeretik akiknek boldogságot okoz, hogy az újabb rendszert rámokolják így vagy úgy. Néztem, hogy erre már szakosodtak is emberek. Józsi viszi Pistához a telefont, mert 5 ezeré felfrissíti. Csodálkozunk ha utána Pista mindenkinek androidos telefont ajánl?