• zord01
    Amúgy - hogy ne legyek annyira off - az MS-nek arra kéne rájönnie, hogy ami nem megy, azt nem lehet letolni az emberek torkán.
    Egy cucc vagy kelendő, vagy nem, és ez esetben nem az a megoldás, hogy tovább eröltetem, hátha megváltozik az emberek ízlése, hanem felveszek kismillió mérnököt, rákötözöm őket a munkapadra, és addig onnan fel nem állnak, míg valami attraktívat nem dobnak össze.

A WP7 legnagyobb hátrány, hogy mocskos unalmas és ronda (persze csak az én véleményem szerint) a GUI.
    IOS, Andoid szebb, és a nemrég napvilágott látott Nokia Cloud projekt GUI az sztem mindent vitt.

Ami a lényeg, az MS most nagyon rá akarja szoktanin a népeket a Windosw új arcára. A W8-at szinte gombokért fogják árulni egy ideig (40 dolláros frissítés, XP-től felfelé).
    Egyértelműen látszik, hogy ők sem bíznak benne, hogy a platform vonzó lesz, így az árral akarják eladni. Remnykednek benne, hogy ilyen olcsón megveszik a népek, és ha megszokják, akkor talán a WP-nek is van jövője. Ellenkező esetben, hogy a GPS-emet idézzem :"Rerouting"...