szgege#18
Már én se bírom ki,hogy ne szóljak hozzá a témához.
Drága kis hazánkban az elmúlt 6-8 évben olyan pofátlan módon elszálltak az árak. Az emberek többségének a fizetése meg már jó ideje nem nőtt. Lehet itt Nyugat Európának bármivel fenyegetnie,de azért az a fizetés amit itt kapunk az már szégyelni való és valami oltári nagy szemétség. S ahogy már más is említette a dolgot hiába keresel a minimálbér 3x-át ha a pénzed kutyaszart se ér. Érdemes lenne kicsit ellenőrizni a vezető "elvtársakat",ugyanis én azt látom elég sűrűn,hogy a mi pénzünkből szépen híznak és pazarolnak. A családomnak havonta kb. 40000 Ft-val kevesebbet jelent a családnak,kormányunk eddigi húzásai. Akkor nekem ne jöjjenek ilyennel ,hogy mi morális és mi nem hogyha kb. 2 hetente újabb adónem jön ki. Most éppen a csekkadóból fogják segíteni az egyébként is jól élő embereket mint a főnököm,hogy kevesebbet adózzon utánunk. Mi meg szívjunk g.zt. Valami olyan undorítónak és felületesnek és álszentnek tartom a mai vezetőinket és azt nem értem hogy mi kell még ahhoz hogy ez embereknél beteljen a pohár.